Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

30.07.2011. Da Tønsberg reddet Tufjord

Et lite omtalt "adoptivbarn"
Tønsbergs Blad, med journalist Kristin Edvardsen og fotograf Peder Gjersøe, var også tilstede under tilstelningen Rolvsøy Velforening hadde fått til den 30. juli i år. 

I lørdagsmagasinet til Tønsberg Blad den 6. august kan vi lese om hvordan de opplevde turen opp til Rolvsøy på 71 grader nord. Og vi kan nevne at fotografen hadde dristet seg til en dukkert i sjøen på Kråknes stranda. Her kan du lese hele artikkelen og se bildene.

Kommentarer

Jan Davidsens bilde

Har fått noen henvendelser etter innlegget i Tønsbergs Blad, og det er jo moro. Noen er begeistret og glad og noen savner mer faktaopplysninger. Det som også er moro er at Chr. Warhuus var bestefaren til en av mine nærmeste naboer og de ble derfor svært interessert i saken og Rolvsøya. 

Var på besøk hos en eldre koselig mann som husker saken svært godt. Han husket også at formannen i Tufjordkomitèen (Birger Rafen) t.o.m. klarte å snakke noen kroner fra en fattig ung sjømann som han jo var dengang. Han hadde nettopp kommet hjem fra sjøen og lommeboken inneholdt ikke akkurat flust med penger, fortalte han. Hjemreisen hadde gått, som det jo ofte gjorde, gjennom forskjellige puber.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer