Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Interaktivt kart

Dette er et eksempel på et kartutsnitt. Her av Gunnarnes. På denne måte kan en også lage kartutsnitt av alle steder på øya som er av interesse av en eller annen grunn. Alle hus og steder kan videre markeres  med en  firkant, en polygon, en sirkel eller et punkt. Alle markeringer vil være klikkbare. Ved å klikke på et av områdene vil en få opp en egen side som forteller om akkurat dette markerte stedet. Dersom det f.eks skulle være et hus vil en få en side som forteller om hvem som bygde huset, når, hvem som bodde der og hvem som bor der nå eller har ansvaret for huset / eiendommen. 

For å få til  et slikt kart så kreves det stor hjelp av alle. Kan dette være noe av interesse ? Videre må en ha klart for seg om der er noen lovregler en må forholde seg til. 

Kommentarer

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer