Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Oppgradert hjemmeside

Hjemmesiden er nå endelig oppgradert,

har fått ny motor og har blitt stylet opp i en ny og mer moderne drakt. For ca 2 år siden ble hjemmesiden bygget opp med versjon 6 av Drupal. Versjon 7 kom ut for en tid siden og det er den versjonen vi har tatt i brukt nå. Oppgraderingen bød på noen problemer siden vår Drupal 6 side innholdt noen moduler som ikke var fullt kompatibel med Drupal 7 samtidig som der også fantes

noen feil i den nye versjonen. Dette måtte fikses opp i før den nye siden kunne legges ut på nettet. For fikse opp i dette hadde jeg kjempe god hjelp av minhost.no. Alt er ikke fikset helt ennå, for reglene for utsending av email-varsling fulgte ikke med under oppgraderingen. Så jeg har måttet laget en ny midlertidig regel for utsending av email varsel for innhold på framsiden. Varsel for kommentarer og nytt forum tema er ikke ordnet. Vet ikke om det er helt nødvendig heller.

Spamfilterene er også endret, ligger nå i bakgrunnen, og skal ikke plage brukerne med å skrive inn bokstaver og tall.

Legg gjerne inn en kommentar dersom du har tanker om hva som kan forbedres. 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer