Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Scooterbru i Langfjordbotten

 

For å lette adgangen til Gapahuken ved Langfjordvannet har Rolvsøy Velforening bygget en scooterbru over elva nede på myra noen hundre meter før utløpet innerst i Langfjorden.

I strålende høstvær den 8. september vandret Trond Hansen og Bjørn Mathisen innover med sekkene fulle av motorsag og annet verktøy for å sluttføre byggingen.

Bærekonstruksjonen av kreosotstokker var ferdige i fjor høst. Terrassebordene var kjørt inn like før snøen forsvant i våres.
Brua gir også den korteste og tørreste veien til Gapahuken på sommerhalvåret, da man unngår å gå rundt eller gjennom myra.

Etter å ha krysset Kuelva i Langfjordbotten følger man kraftlinjen sørover til man ser brua nede til venstre. Vi tar sikte på å sette opp noen skilt/piler etter hvert.

GOD TUR

Se flere bilder under Galleriet

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer