Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Ny nettside

Denne utgaven av nettsiden til RVF blir snart stengt. Det er flere grunner til det.
Den viktigste grunnen var at Drupal har en veldig omstendlig  og omfattende oppgradering til nyere versjoner. Noe som krever stor kunnskap, mye større kunnskap enn hva jeg kan vifte med. For å gjøre slike oppgraderinger enklere hoppet vi over fra Drupal til WordPress hvor alle oppgraderinger utføres med et klikk.
Fra den 27. april 2020 ble minhost.no, hvor vi hadde vår enttside, lagt ned og alle kundene ble overført til PRO ISP AS. Noe jeg personlig ikke var så veldig begeistret over fordi minhost hadde en helt unik kundeservise.
Den nye utgaven av rolvsoyvel.net er nok langt fra den mest avanserte nettside. Den er enkel og den er rensket for all stasj og finurlige finesser.
Siden Drupal og WordPress ikke er kompatible med hverandre ble det mye rart etter overføringen. Derfor vil det være en del eldre innlegg som vil se  litt rar ut så jeg ber om forståelse for det,  Jeg har jobbet med de siste innleggene og fått dem bra.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer