Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Gjestebok

På denne siden kan du skrive en hilsen eller du kan si din mening om saker du gjerne vil diskutere med andre.

Isak

<p>Håper på bedre tider i nærmeste fremtid.. også for Velforeningen.</p>

Isak

<p>Ta kontakt med meg. Flott forening forresten.</p>

Isak

<p>På tide å oppdatere nettsiden, kanskje?</p>

Jarle

Ville bare si at dere gjør et flott arbeid!

Jan Ivar

Mange gode minner fra sommeren!

Britt Randi Nic...

Snart Rolvsøy ferie :-) har starta nedtellinga, 20-19...

Det har Æ Å

Hilde Marie Lind

Hei.

Min far Hjalmar William Pedersen ble født i Tufjord på Rolvsøya i 1923. Sommeren 2015 er jeg interessert i å leie to hus i Tufjord i 2-3 uker i juli. Er det noen som har hus til leie? Helst i Tufjord.
Med vennlig hilsen Hilde Marie Lind 

Anonym

Det settes opp veilys langs veien ned til kaia på Gunnarnes.Hvem betaler.Jeg antar at RV ikke deltar.Hvem hjelper komunen med prioriteringer her ute på øya?Forige store satsing var veien til Søndre Valfjord og før det lys langs en veistump på G.nes.Slutter bosettinga ved Miklalbakken?Lite fremtidsretta investeringer etter min mening.

janneisaksen

nå er sommeren på hell og det er blitt skarpere i lufta - høsten har nok meldt seg. Det har vært et rikt bærår, det er mange som har sagt at de aldri har sett så mye moltebær på Rolvsøya før, og jeg er en av dem.  En god høst ønskes alle!

Jeg benytter anledngen til å takke for meg som leder av Rolvsøy Vel. Bjørn Mathisen overtar både leder og sekretærvervet.

-Janne Isaksen Engnes

Tove

Tenk - nest siste dag i 2012... Et år går så fort - og det virker fortere og fortere etter hvert som man blir eldre. En gammel mann sa til meg en gang at tida går ikke fortere enn før, det er bare vi som gjør ting saktere! Nyttår er tiden for de kloke ord, formaninger, løfter og ønsker for fremtiden. Jeg vil sitere hustavlene til en gammel dame som nå dessverre er død - ord som man kan tolke ut fra sitt eget liv, sin egen forutsetning: Hustavle 1: Ingen blir hvit av å gjøre en annen svart. Hustavle 2: Det følger aldri velsignelse med grådighet. Hustavle 3: Vi må plukke ut småsteinene. Med dette vil jeg ønske alle velforeningens medlemmer et godt nytt år, med håp om at vi sees på øya i slutten av juli.

Sider

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer