slideshow 6

Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

Ny nettside

Denne utgaven av nettsiden til RVF blir snart stengt. Det er flere grunner til det.
Den viktigste grunnen var at Drupal har en veldig omstendlig  og omfattende oppgradering til nyere versjoner. Noe som krever stor kunnskap, mye større kunnskap enn hva jeg kan vifte med. For å gjøre slike oppgraderinger enklere hoppet vi over fra Drupal til WordPress hvor alle oppgraderinger utføres med et klikk.

Grusveien til Nordhamna fikk midler fra Repvåg Kraftlag

Arbeidet med å utbedre grusveien til Nordhamna startet opp i juli 2017. På det flate strekket langs myra ble det lagt ny stikkrenne og de gamle ble staket opp.

Scooterbru i Langfjordbotten

 

For å lette adgangen til Gapahuken ved Langfjordvannet har Rolvsøy Velforening bygget en scooterbru over elva nede på myra noen hundre meter før utløpet innerst i Langfjorden.

Utbedring av grusveien til Nordhamna.

I juli i fjor kom vi endelig i gang med utbedringen av grusveien til Nordhamna. Mange stikkrenner var grodd helt igjen, men de fleste har vi fått åpnet. Så har vi lagt ned en ny stikkrenne på det laveste punktet nede langs myra. Lange strekk har blitt grøftet og veiskulderen har blitt høvlet ned. Frantz Hansen har utført gravearbeidet og Bjørn Mathisen har staket opp stikkrennene.

Reisebrev fra Tønsberg 26-27.9.15

Tønsberg – Tufjord 70 år etter. Som styremedlem i Rolvsøy Velforening fikk jeg invitasjon til markering av Tufjordhjelpen 25-27.september 2015 i Tønsberg og var Rolvsøy Velforening sin representant. 

Førjulshilsen

Youtube: 

Ønsker alle en god adventstid med alt som hører med.

Da Tønsberg adopterte Tufjord

Jan Petter Bergan forteller litt fra historien da Tønsbeg adopterte Tufjord. Lytt  her

Fra Tønsbergs Blad den 23. september.
Fra Tønsbergs Blad den 28. september.

Sider

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer