Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Bilder fra Tufjord 1945 ->

Her er noen bilder fra gjenoppbyggingen av Tufjord i 1945 - 46. Klikk på bildene for å zoome til full størrelse. Nederst på siden kan du komme med kommentarer, eller opplysninger til bildene.

Kommentarer

jadas bilde

Bilde nr 1: Er det noen som vet navnet på kvinnen og barna  ?
Bilde nr 4: Hvem bodde i brakka her?
Bilde nr 6: Hvem er den lille jenta på kaia  ?

Har du andre opplysninger eller kommentarer til bildene så vær så snill å legg igjen et svar.

Toves bilde

Er usikker på opplysningene om hvem som bodde hvor på Lamnes. At Marianna og Asbjørn bodde i samme hus anser jeg som meget usikkert, siden han var Signe og Henrik Isaksens eldste sønn (født i 1924). Hjalmar ble født i 1928. Hele Isaksen-familien bodde jo i de brakkene. Mine bestemor Tina Isaksen (bestefar døde i 1941) bodde der også, sammen med onkel Henry.

Jeg  skulle spørre Hjalmar om dette sist jeg snakket med ham, men det var litt ubeleilig akkurat da, så jeg kommer tilbake med det.

Når det gjelder de andre bildene, er det vanskelig å gjenkjenne andre enn Ida, siden de er så utydelige.

Toves bilde

Fra Lamnes. I brakka nærmest fjæra ble jeg født faktisk. Der bodde vi + Harald og gammeltante (Kristine) + Marianna og Magnulf (er jeg blitt fortalt). Nærmest bodde Signe og Henrik m/barn, og bortest var huset til Ferdinand.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer